Gevelreiniging

Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een van de specialismen van Schoonmaakbedrijf Vonk BV. Weer, vuil en graffiti laten hun sporen na op uw gevel. Na een gevelreiniging op maat zijn uw gevels weer als nieuw. Onze schoonmakers werken met milieuvriendelijke middelen. We houden rekening met het materiaal waarvan uw gevel is gemaakt. Voor het reinigen van uw gevel is het namelijk van wezenlijk belang of uw gevel met baksteen, kalkzandsteen, betonsteen of natuursteen is gebouwd. Ook alternatieve gevelmaterialen als aluminium, zink, aluminium, koper of staal vragen om een aangepaste reiniging.

Schoonmaakbedrijf Vonk BV is een VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf en heeft het OSB keurmerk.

Gevelrenovatie

Om een gevel weer in een goede staat te brengen, is het noodzakelijk dat er naast de reiniging vaak ook andere handelingen worden verricht. Wij hanteren hiervoor de onderstaande methodiek:

  • Oorzaak Eerst stellen we de oorzaak vast van de verontreiniging en bepalen we welke bouwmaterialen hiervoor nodig hebben
  • Behandelmethodiek Vervolgens reinigen we de gevel volgens de meest geschikte methode.
  • Bescherming Tenslotte zorgen we er voor dat de gereinigde gevel blijvend beschermd wordt. Bijvoorbeeld door de gevel te behandelen met een anti graffitie coating

Hydrofoberen

Tevens is het mogelijk dat u na de gevelreiniging de gevel meteen laat impregneren (ook wel hydrofoberen genoemd). Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner.
We gebruiken ademend impregneermiddel: het vocht van binnen kan weg – terwijl het vocht van buiten afparelt. U beschermt uw muur hiermee langdurig tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.

Bent u ook benieuwd hoe wij uw gevel grondig kunnen reinigen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een offerte!

Met een goed onderhouden gevel ziet uw woning er niet alleen beter uit, de gevel is ook nog eens technisch in een veel betere staat!