Glasbewassing

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser? Zoek dan niet verder! Schoonmaakbedrijf Vonk BV heeft jarenlange ervaring met zowel particulier als bedrijf glasbewassing. Wij leveren hoge kwaliteit met uitstekende service tegen een vaste scherpe prijs.

Ervaring en Kwaliteit

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en worden ieder jaar bijgeschoold over de nieuwste technieken. Zo bent u verzekerd van hoogstaande service met altijd een prachtig schoon eindresultaat! Vanzelfsprekend werken onze medewerkers volgens de wettelijke veiligheidsnormen en is een ieder in het bezit van het VCA certificaat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Schoonmaakbedrijf Vonk BV staat bekend om haar goede service, meedenkend personeel en uitstekende kwaliteit. Wanneer u ervoor kiest om uw glasbewassing door ons uit te laten voeren dan kiest u voor:

  • Scherpe prijzen
  • Hoogstaande kwaliteit en service
  • Flexibel en meedenkend personeel
  • Strenge controle op onze werkzaamheden
  • Openheid en eerlijkheid
  • Vast contactpersoon
  • Heldere facturatie

Door met ons een samenwerking aan te gaan bent u verzekerd van een zorgvuldige aanpak met een duurzaam en uitstekend eindresultaat. Als we iets doen, dan doen we het goed!

Glazenwasser met moderne technieken

In sommige gevallen is glazenwassen risicovol werk. Om het risico zoveel mogelijk te beperken maken onze glazenwassers uitsluitend gebruik van de nieuwste technieken. Zo maken wij gebruik van tele-scoop. Met deze techniek hebben wij tot 13 meter reikwijdte. Op deze manier bieden wij de mogelijkheid om ook de moeilijk bereikbare plekken weer stralend schoon te maken.
Wanneer we lagere werkzaamheden hebben maken we nog gewoon gebruik van het traditionele ladderwerk.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!