Slide background

Keetschoonmaak

Het schoonmaken van bouwketen is een must wanneer het gaat om gemiddelde tot grote bouwplaatsen. Al het personeel eet en drinkt hier, waardoor het van belang is om deze goed schoon te houden. Denk hierbij onder andere aan de wc’s en schaftruimtes, maar tevens aan de algehele keetschoonmaak. Uiteraard is het ook belangrijk dat de uitvoerdersketen schoon zijn, deze verzorgen namelijk ook het stukje uitstraling van uw onderneming. Onze professionele keetschoonmaak helpt u de bouwplaats goed schoon en netjes te houden.

Frequentie van uw keetschoonmaak

De frequentie kunt u zelf bepalen. Elke dag zijn er teams van ons onderweg die in overleg met u de keet kunnen schoonmaken wanneer u dat wenst! Maak regelmatig gebruik van onze keetschoonmaak, of laat deze eenmalig reinigen na een periode van hard werken.

Inrichting van de bouwkeet

Wilt u uw bouwkeet inrichten? Maak gebruik van onze verhuurservice. U kunt gebruik maken van tafels, vergadertafels, bureaus, stoelen, ijskast, keukenunit, archiefkasten en lockers. Uiteraard houden we deze graag voor u schoon op basis van onze keetschoonmaak.

Unieke boodschappendienst

boodschappenkar

Vonk heeft een unieke boodschappendienst. Dagelijks kunt u uw bestellijst met boodschappen aan ons doorgeven. Wij regelen de rest. Wij zorgen voor vers brood van de warme bakker en verse vleeswaren van de slager.