Schoonmaak

schoonmaak-onderhoud-vonk

Onze medewerkers werken dagelijks aan een schone, werkbare omgeving voor onze klanten. Wij maken daarbij gebruik van hoogwaardige machines, innovatie middelen en effectieve systemen. Daarnaast hebben wij een proactieve adviserende rol richting de opdrachtgever, geven we organisatieadvies en zorgen we voor deskundige uitvoering van onderhoud en veiligheidsinspecties.

Naast deze reguliere werkzaamheden doen we veel aan specialistische schoonmaak en lopen we voorop met productinnovaties en nieuwe werkwijzen. Alles in het kader van het blijven verbeteren van onze dienstverlening.

Kantoorschoonmaak

Het werkt prettiger wanneer een kantoor schoon is. Schoonmaakbedrijf Vonk biedt u een schoonmaakaanpak op maat. Een combinatie van uw wensen en deskundig advies van Vonk zorgen voor een perfect aansluitend plan. Klik hier voor meer informatie.

Bouwschoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in een brede vorm van dienstverlening speciaal toegespitst op de bouw. Dankzij onze centrale locatie hebben wij een goede toegankelijkheid naar de projecten verspreid over diverse regio’s binnen heel Nederland. Onze werkwijze is verpakt in een compleet dienstenpakket en wordt in overleg met u samengesteld. Onze kracht ligt in jarenlange ervaring op het gebied van opruimwerkzaamheden en afvalverwerking. Op deskundige wijze organiseren wij de gehele afvalstroom op de werkplek door middel van ons kantelsysteem met rolcontainers.

Opleveringsschoonmaak en glasbewassing

Onze werkwijze is verpakt in een compleet dienstenpakket en wordt in overleg met u samengesteld. Onze kracht ligt in jarenlange ervaring op het gebied van
opleverschoonmaak. Voor het schoon opleveren van bijvoorbeeld nieuwbouw of een gerenoveerd pand gaan we als volgt te werk:

  1. het sanitair ontdoen van cementsluier en kitresten,
  2. grondig reinigen van de keuken,
  3. vloeren schrapen en ‘bezemschoon’ maken
  4. zemen van het glas- en omlijsting  (o.a. stickers en zand verwijderen)
  5. deuren, plinten en overige randen en richels afnemen.

Keetdame

Bij (grote) projecten staat naast de ‘bouwput’ een flink aantal bouwketen opgestapeld wat gerust een kantoorgebouw genoemd mag worden. Voor het schoonhouden van deze (directie)keten, het verzorgen van de lunch en koffie op de werkplek kunt u altijd een beroep doen op onze keetdames.