Regiokantoor
Zuid Holland

Nijverheidsstraat 6
2288BB Rijswijk
Zuid Holland
Nederland
T 070 777 0208

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rijswijk voor het schoonmaakonderhoud, of zoekt u een professionele partij voor een specialistische reiniging? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Vonk BV aan het juiste adres.

Al meer dan 100 jaar zet schoonmaakbedrijf Vonk zich met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers in voor tevreden opdrachtgevers in Rijswijk. Wij stropen onze mouwen op voor het midden- en kleinbedrijf, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), vastgoed- en VvE-beheerders, woningcorporaties, scholen, instellingen en (kantoorhoudende) organisaties. Intensief en prettig contact met klanten en medewerkers is voor ons essentieel. Wij zijn uw partij voor zakelijke schoonmaakwerkzaamheden, eenmalig of periodiek.

Schoonmaakbedrijf Vonk BV heeft sinds kort ook een vestiging in Rijswijk!

Schoonmaakonderhoud is van groot belang binnen elke organisatie. Uw medewerkers zijn vaak productief in een prettige en schone werkomgeving. Het pakket dat wij bieden kan breed en op maat worden ingevuld, waarbij elke schoonmaakfrequentie mogelijk is. De omvang van uw object maakt voor ons geen verschil. Met inzet en flexibiliteit gaan staan we altijd voor u klaar. Maar naast schoonmaakonderhoud kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing, vloeronderhoud en specialistische reiniging. Bekijk voor alle diensten onze dienstenpagina.

Schoonmaakbedrijf Vonk heeft een compleet pakket aan schoonmaakdiensten:
Wij streven altijd naar één vast aanspreekpunt  zodat de communicatielijnen duidelijk en kort zijn. Indien nodig kunt u bij ons aanspreekpunt ook terecht voor de volgende schoonmaakdiensten:

Glasbewassing
Specialistische reiniging
Levering sanitaire artikelen tegen scherpe tarieven
Vloeronderhoud
Gevelonderhoud

Op zoek naar een lokaal schoonmaakbedrijf in Rijswijk?

Bent u benieuwd wat wij als lokaal bedrijf in Rijswijk voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op 070 777 0208