Bouwsupport

Wij zijn gespecialiseerd in een brede vorm van dienstverlening speciaal toegespitst op de bouw. Dankzij onze centrale locatie hebben wij een goede toegankelijkheid
naar de projecten verspreid over diverse regio’s binnen heel Nederland. Onze werkwijze is verpakt in een compleet dienstenpakket en wordt in overleg met u samengesteld. Onze kracht ligt in jarenlange ervaring op het gebied van opruimwerkzaamheden en afvalverwerking.  Indien gewenst kunnen wij de gehele afvalstroom op de bouwplaats organiseren door middel van ons kiep kantelsysteem met rolcontainers.

Schoonmaak van bouwketen

Van uitvoerderskeet, schaftkeet tot sanitairkeet. Wij maken het schoon. Voor verscheidene bouw- en aannemingsbedrijven onderhouden wij het gehele ketenpark. hier  voor meer informatie.
Een opgeruimd project is een veilig project. Door te werken met ons gespecialiseerde concept, met inzet van vakkundig personeel zoals onze handyman, afvalagent of bouwopruimer wordt de bouwplaats snel, schoon en volledig opgeruimd.

Opleveringsschoonmaak en glasbewassing

Na een verbouwing of renovatie, maar ook bij de oplevering van nieuwbouw projecten, is altijd bouwvuil aanwezig. Onze werkwijze is verpakt in een compleet dienstenpakket en wordt in overleg met u samengesteld. Onze kracht ligt in jarenlange ervaring op het gebied van opleverschoonmaak.

Voor het schoon opleveren van bijvoorbeeld nieuwbouw of een gerenoveerd pand gaan we als volgt te werk:

  • het sanitair ontdoen van cementsluier en kitresten,
  • grondig reinigen van de keuken,
  • vloeren schrapen en ‘bezemschoon’ maken
  • zemen van het glas- en omlijsting  (o.a. stickers en zand verwijderen)
  • deuren, plinten en overige randen en richels afnemen.

Bij (grote) projecten staat naast de ‘bouwput’ een flink aantal bouwketen opgestapeld wat gerust een kantoorgebouw genoemd mag worden. Voor het schoonhouden van deze (directie)keten, het verzorgen van de lunch en koffie op de werkplek kunt u altijd een beroep doen op onze keetdames.