catering

Catering

Waar u hard gewerkt, moet u goed eten. Wij verzorgen al 25 jaar de catering bij verschillende projecten en evenementen. Gaat het u om een aantal luxe broodjes in de bouwkeet, of een complete BBQ op de bouwplaats? Wij draaien daar onze hand niet voor om en zijn u graag van dienst met catering op maat.

Hoogste punt bereikt?

Wanneer het hoogste punt bij een bouwproject wordt bereikt, dan  moet volgens de traditie de jongste werknemer de nationale vlag in de nok hijsen. En dan is het tijd voor het zogenoemde pannenbier of vlaggnebier. Dat is niet speciaal gebrouwen bier, maar het bier dat bij deze viering wordt geschonken en gedronken.

Eerste Paal?

Bij de eerste paal in de grond slaan of bij het bereiken van het hoogste punt van uw nieuwe pand, een woningbouwproject of van een uitbouw hoort een leuke festiviteit. Dit is de ideale gelegenheid om personeel, toekomstige bewoners, eigenaren en relaties voor een feestelijke bijeenkomst bij elkaar te brengen. Succes moet je vieren, nietwaar? Bij deze gelegenheden kunt u ook op Vonk bouwen.

Dag van de Bouw?

Eens per jaar is het tijdens de dag van de bouw mogelijk om een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie te nemen. Door heel zijn dan een aantal grote bouwplaatsen open waar het publiek een kijkje mag nemen. Ook tijdens de dag van de bouw kunnen we u van dienst zijn!