Graffiti verwijderen

Snel u graffiti laten verwijderen? Graffiti verwijderen is een noodzakelijk kwaad. Tegenwoordig vindt je graffiti overal, op huizen, bedrijven, bushokjes en bedrijven. Wanneer je graffiti op je gevel of wand hebt en je wilt het verwijderen zijn er verschillende manieren om dit te bereiken. Eigenlijk moet je het altijd laten reinigen, zelf reinigen is bijna ondoenelijk. Verf is een agressieve stof die niet af te wassen is met een heet sopje. Eigenlijk wordt tijdens het graffiti verwijderen altijd een agressief middel gebruikt, dit heeft als groot nadeel dat het niet milieuvriendelijk is.
Vonk Schoonmaakbedrijf kan op verschillende manieren een graffiti verwijderen:

De methode of middelen die gebruikt worden voor het graffiti verwijderen zullen erg afhangen van de omgevingsfactoren. Men moet rekening houden met de ondergrond van de gevel, bijvoorbeeld hout of steed. De grootte de gevel waarvan je graffiti moet verwijderen en het soort verf dat er gebruikt is op de wand.

  • chemisch reinigen, dit is goedkope manier maar heeft nadelige gevolgen voor de natuur
  • hogedrukspuit al dan niet in combinatie met gebruik van biologische afbreekbare middel

Wij zijn in het bezit van een speciale hogedrukspuit die stoom met een temperatuur van 110 graden uitstoot. Hierdoor kunnen wij op een milieuvriendelijke manier graffiti verwijderen voor u. Neem contact met ons op voor het maken van afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Graffiti verwijderd, en dan?
Als de graffiti weg is, dan hebben wij ook nog oplossingen voor het beschermen van de ondergrond. Met een anti- graffiticoating beschermt u de ondergrond tegen nieuwe graffiti’s. Dit kan zowel een permanent als een semi- permanent systeem zijn.

Meer informatie over gevelreiniging.